Söker du arbetskraft inför säsongen?

Plats Bjärsjölagårds slott, Hushållningssällskapet Sjöbo
Datum och tid 26 januari, 11:30-13
Arrangör Hushållningssällskapet och HIR Skåne

Söker du arbetskraft till gröna näringar säsongen 2017 och bor i Simrishamn, Ystad, Skurup, Tomelilla eller Sjöbo? Hushållningssällskapet och HIR Skåne samverkar med Arbetsförmedlingen för att hjälpa nyanlända till arbete inom de gröna näringarna.

Ladda ner inbjudan här>>

Välkommen på lunchträff. Välj mellan följande platser och datum:

  • Sandby gård, Hushållningssällskapet Borrby torsdagen den 19 januari
  • Bjärsjölagårds slott, Hushållningssällskapet Sjöbo, torsdagen den 26 januari

Vi inleder varje träff med soppa kl. 11.30. Under lunchen informerar vi om säsongsanställningar och ni får möjlighet att ställa frågor. Vi avslutar med kaffe och kaka. och beräknar vara klara senast kl. 13.

Anmälan

Vi bjuder på lunchen och behöver veta hur många som kommer. Anmäl dig senast dagen innan till Sara Johnson, e-post: sara.johnson@hushallningssallskapet.se eller tel. 0708-161007.

Vill du ha besök?

Vi kommer gärna och besöker dig på ditt företag. Du berättar om ditt behov av arbetskraft. Vi kan förmedla nyanländ arbetskraft som vi ser kan passa på just ditt företag. Dessutom hjälper vi dig vidare med alla formaliteter kring eventuell inledande praktik och anställningsform. Anmäl ditt intresse för besök till Sara Johnson, e-post: sara.johnson@hushallningssallskapet.se eller tel. 0708-161007.

 

Om Grön arbetsförmedling för nyanlända
Hushållningssällskapet och HIR Skåne samverkar med Arbetsförmedlingen med att hjälpa nyanlända till arbete inom de gröna näringarna under perioden juni 2016 till juni 2017. Verksamheten finansieras av Arbetsförmedlingens Etableringen sydost och kommer till en början att bedrivas inom kommunerna Simrishamn, Ystad, Skurup, Tomelilla och Sjöbo.