Vi börjar med två korta presentationer om en potentiell distribueringslösning och ett exempel på ett samarbete mellan restaurang och producent som fungerar. Därefter har vi speedating mellan producenter och krögare. Vi serveras en plockbuffé som kocken Anders på Werséns lagat utav producenternas produkter och råvaror. Mer information hittar du i Inbjudan till restauranger eller Inbjudan till producenter.
Tid
Måndagen den 23 november, kl 14.00-17.00
Plats
Werséns, Årevägen 95.
Anmälan
Anmäl dig om du har produkter att visa restaurangerna, eller om du jobbar på restaurang och vill se vad producenterna har att erbjuda.
Senast den 16 november till Ida på 070 283 59 62 eller ida.lindman@hushallningssallskapet.se
Kostnad 95kr (gratis för dig som tar med dig produkter)
Välkommen hälsar Julia Pearson och Ida Lindman från Hushållningssällskapet Jämtland
Träffen arrangeras i Matkompetenscentrum Jämtland Härjedalen, delfinansierat av europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling.
Covid-19. Vi utgår från att du som känner dig förkyld eller har avvikande symptom inte deltar. På träffen hälsar vi inte på varandra fysiskt och vi håller avstånd. Tack för visad hänsyn!