Sälja mer och säkert på matmarknad och event

Plats Webbinarie
Datum och tid 15 mars, 9-12

Utbildning: Sälja mer och säkert på matmarknad och event

Här har vi samlat tips och kunskap för dig som vill öka din försäljning på matmarknad och event. Kunder förutsätter att du arbetar säkert, transparant och levererar varor av hög kvalitet.
Nu erbjuder vi denna utbildning som kombinerar sälj och säkerhet!

Målgrupp: matföretagare samt arrangörer för matmarknader som vill öka sin försäljning och uppfylla livsmedelslagstiftningens syften.

Datum: 15 mars 2022 KL 9-12.  Digital utbildning via Teams

Anmälan senast 1 mars nedan i formuläret:
Vid anmälan ange kontaktuppgifter och fakturaadress.
Efter sista anmälningsdag räknas anmälan som bindande och debiteras.

Kursavgift: 1200 kr ex moms

Bekräftelse skickas: senast efter sista anmälningsdag
För att utbildningen ska genomföras krävs 20 deltagare

Kursledare och mer information:

Julia Pearson, projektsamordnare, Hushållningssällskapet Jämtland
070-525 11 38, julia.pearson@hushallningssallskapet.se

Cecilia Sassa Corin, matkonsult, Hushållningssällskapet Västra
0521-72 55 61, cecilia.corin@hushallningssallskapet.se

Utbildningsinnehåll:

·         Introduktion

·         Viken av värdskap och god service

·         Presentation och exponering

·         Prissättning

·         Livsmedelshygien på marknader och vid tillfällig livsmedelshantering

·         Märkning av livsmedel och menyer

·         Allergen och överkänslighet

·         Marknadsföring/sociala medier, under, inför och efter

Välkommen med din anmälan!

  • Anmälan Sälja mer och säkert på matmarknad och event

  • Faktura skickas till