Nya vägar för livsmedelsproducenter

Plats Grästorp
Datum och tid 29 september, 18-21

 

gronsaker2

Sökes: Livsmedelsproducenter som är intresserade av att utvecklas med nya verksamhetsgrenar, nya samverkansformer och/eller nya säljkanaler. Var med och delta i ett spännande seminarium om vad konsumenterna vill ha och olika vägar att nå dem.

Torsdag 29 september kl 18 – 21 i Grästorps kulturhus

Programmet erbjuder även inspirerande exempel från omvärlden och närområdet. Ämnen under kvällen: Livsmedelssektorn står under ständig utveckling, vad händer runt omkring oss som vi kan inspireras av? Nya produkter, nya sätt att samarbeta, sälja och att marknadsföra sig och sina produkter presenteras. Vad säger den lokala handlaren och restaurangen? Vilka behov har de och vad vill konsumenten ha?

Program
Inledning. Sofia Jessen, Grästorps kommun
och Charlotte Backman, Hushållningssällskapet

Trender/omvärld och två goda exempel.
Skeby Energi, Gröna Gårdar

Efterfrågan. Stefan Lindahl, Hemköp Grästorp och
Magnus Johansson, Norrqvarns Hotell och Konferens.

Anmälan senast 22 september till:
Charlotte Backman, 0511-248 72
charlotte.backman@hushallningssallskapet.se

Läs hela inbjudan som pdf här