Nötkött – produktion och försäljning

Plats Burträsk värdshus
Datum och tid 24 oktober, 10.00-15.00

Välkommen till en inspirerande och köttig dag i Burträsk med fokus på nöt. Andreas Krekula från Köttbutiken i Luleå berättar om sin affärsidé och sina erfarenheter kring kvalitet, försäljning, marknad och produktion.

Vi gör även ett studiebesök i Burträsk slakteri och diskuterar tillsammans marknadsfrågor kring nötkött, utveckling av produktionen, hur man kan samverka kring detta och hur vi kan bli bättre på att leverera det kunder vill ha.

För vem? För dig som jobbar inom slakteri eller köttproduktion.

Om Köttbutiken Luleå
”Vi är en köttbutik som enbart jobbar med svenskt kött. Kunder kan beställa sitt kött online i vår webbutik och få det hemlevererat fram till dörren. Vi säljer mört kött av högsta kvalité från utvalda svenska djur. Vi skickar nötkött, griskött, renkött, älgkött och viltkött över hela Sverige. Vi tror på hållbarhet och jobbar efter mottot ”from nose to tail” för att minska på matsvinnet och kunna erbjuda en rad spännande styckdetaljer likaväl som hela köttlådor. Allt vårt kött kommer från Sverige och vi prioriterar i möjligaste mån att ta vårt kött från lokala bönder och uppfödare. Det vinner både vi alla, samhället och miljön på.”

Anmälan

Kostnadsfri aktivitet. Lunch ingår.

Varmt välkommen att anmäla dig via detta formulär.

Denna aktivitet är en del av Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbottens projekt Marknadssamverkan kött.

Välkommen att kontakta projektledare Håkan Landström om du har några frågor.
hakan.landstrom@hushallningssallskapet.se