Norrbottnisk Mat: Innovationssprint

Plats Villgot Lokal och Mat, Luleå
Datum och tid 4 april, 09.00
Arrangör Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten

Vi har rent vatten, klar luft och gott om plats att odla på. Vi har kunskapen, nyfikenheten och passionen för att utveckla våra råvaror till högklassiga produkter – men alldeles för få känner till dem. Det ska vi ändra på.

Som första aktivitet inom projektet Norrbottnisk Mat arrangerar Hushållningssällskapet en innovationssprint med fokus på att skapa strategier och förutsättningar för deltagande företag att nå ut till konsumenterna, både gemensamt och på egen hand. Aktiviteten riktar sig i första hand till primärproducenter och förädlare men övriga aktörer är också välkomna på aktiviteten.

Dagen leds av Ella Jonsson från Tromb, som bland annat jobbat med Bodens kommun,
turismorganisationen Swedish Lapland, Tullverket, Tjers bryggeri i Överkalix samt Luleå Tekniska Universitet.

Inbjudan som PDF.

 

PROGRAM

09.00-16.00 Heldagsaktivitet.

Kursledare: Ella Jonsson, Tromb samt Pelle Johansson, Hushållningssällsskapet Norrbotten-Västerbotten.

Pris: 200 kronor exklusive moms per person. Lunch ingår.

Anmälan till: Veronica Landström, Hushållningssällskapet Norrbotten Västerbotten, 0920-24 41 81/073-968 14 39 eller e-post veronica.landstrom@hushallningssallskapet.se senast onsdag 28 mars