Som första aktivitet inom projektet Norrbottnisk Mat arrangerar Hushållningssällskapet en innovationssprint med fokus på att skapa strategier och förutsättningar för deltagande företag att nå ut till konsumenterna, både gemensamt och på egen hand. Aktiviteten riktar sig i första hand till primärproducenter och förädlare men övriga aktörer är också välkomna på aktiviteten.
Dagen leds av Ella Jonsson från Tromb, som bland annat jobbat med Bodens kommun,
turismorganisationen Swedish Lapland, Tullverket, Tjers bryggeri i Överkalix samt Luleå Tekniska Universitet.
PROGRAM
09.00-16.00 Heldagsaktivitet.
Kursledare: Ella Jonsson, Tromb samt Pelle Johansson, Hushållningssällsskapet Norrbotten-Västerbotten.
Pris: 200 kronor exklusive moms per person. Lunch ingår.
Anmälan till: Veronica Landström, Hushållningssällskapet Norrbotten Västerbotten, 0920-24 41 81/073-968 14 39 eller e-post veronica.landstrom@hushallningssallskapet.se senast onsdag 28 mars