Nätverksträff och studiebesök Grön Arena

Plats Raggsjö
Datum och tid 26 september, 10-15

Under hösten kommer ordnas nätverksträffar för er som gått någon del av Hushållningssällskapets Grön Arena-utbildning och är intresserade av att komma igång med verksamhet eller redan är igång. Det planeras även en aktivitet senare i höst där vi bjuder in olika kundgrupper t.ex. landsting, kommun, skola. På nätverksträffarna kommer vi att diskutera hur vi kan marknadsföra Grön Arena och jobba mot olika myndigheter/organisationer för hitta kunder. Tanken är även att byta erfarenheter, hitta samarbeten och ge er aktuell information om bl.a. det nya projektet Nordic Nature Health Hub

Onsdag 26 september kl. 10-15 Nätverksträff och studiebesök hos Malin och Robin som driver Nygården Kultur och Mathantverk i Raggsjö, 2 mil utanför Norsjö i Västerbottens inland. De samarbetar även med Isa som driver Må i Norr.

Torsdag 11 oktober kl. 12-17 Nätverksträff och studiebesök hos Nina som driver Morrringens Grön Hälsa och Omsorg utanför Boden i Norrbotten.

Mat/fika till självkostnadspris. Boka in datumen redan nu och anmäl er senast en vecka innan träffarna i Raggsjö och Boden.

Hoppas vi ses!

Anna Molander Agronom | Rådgivare Lantbruk
Telefon 090-178 825 | Mobil 070-188 48 25
E-post anna.molander@hushallningssallskapet.se