Evenemang

Miljögårdsvandring i Norrköping

Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling: Europa investerar i landsbygdsområdenMiljörådgivare Anna Sjögren kommer tillsammans med miljöinspektörer från Norrköpings kommun samt grundvillkorskontrollant från Länsstyrelsen att gå över gården med regelglasögonen på! Du kommer bli lotsad genom flera av de regler som gäller på gårdsnivå där vi kommer att utgå från en miljötillsyn, men komplettera med kunskapen kring vart och hur grundvillkor även krokar an.

Syftet är att du ska få en större insyn i de olika kontrollernas områden, men även ge möjlighet att klargöra funderingar och frågetecken som kan uppkomma med vad som gäller och vad som kan skilja regelverken åt. 

Har du något särskilt du funderar över? Passa på att skriv in din fråga i anmälningsformuläret så lyfter vi din fråga vid träffen! OBS! Inga enskilda ärenden kommer tas upp vid denna träff, men du som ställer frågan kommer behandlas anonymt.

Träffen genomföras i samverkan med LRFs kommungrupp i Norrköping hemma hos Berga Lindö Lantbruk AB, Gustav Strålin, som har mjölkproduktion. Fikat serveras 09:30, sen påbörjar vi vandringen som kommer avslutas runt kl 12.

 

Anmälan öppnar i slutet av juli.