Med mål och marknad i sikte (kursdel 2 av 4)

Plats Kalmar
Datum och tid 24 januari, 9-17

Ett kurspaket för primärproducenter som vill utveckla sin verksamhet mot förädling och/eller försäljning av produkter (via gårdsbutik/e-handel/torgförsäljning).

Ort: Kalmar (med omnejd) och Kosta Boda
Datum: Kursstart den 11 januari kl 9-17.

Kursdel 2 av 4: Anläggningar och livsmedelshantering
Datum: 24/1
Tid: 9-17
Plats: Villa Solbacken i Kalmar

  • Hur behöver lokalerna se ut för den produkt du förädlar/säljer?
  • Behövs bygglov och går det att få investeringsstöd?
  • Vad kräver livsmedelslagstiftningen för just din produkt?
  • Vilka hälsofaror finns och hur hanterar man dem?
  • Genomgång av egenkontroll för livsmedel!

Föreläsare:

  • Henrik Karlsson, Byggrådgivare, Hushållningssällskapet Kalmar
  • Tove Stenberg, Matkonsult, Hushållningssällskapet Jönköping

Anmälan:
till kursdelar eller hela kurspaketet senast den 3 januari till 0480-156 70 eller pernilla.sjogren@hushallningssallskapet.se

Pris:
700 kr/kurs eller 2000 kr för kurspaketet (ex. moms).

Läs mer om kursen i sin helhet här.