Med mål och marknad i sikte (kursdel 2 av 4)
Plats Kalmar
Datum och tid 24 januari, 9-17

Ett kurspaket för primärproducenter som vill utveckla sin verksamhet mot förädling och/eller försäljning av produkter (via gårdsbutik/e-handel/torgförsäljning).
Ort: Kalmar (med omnejd) och Kosta Boda
Datum: Kursstart den 11 januari kl 9-17.
Kursdel 2 av 4: Anläggningar och livsmedelshantering
Datum: 24/1
Tid: 9-17
Plats: Villa Solbacken i Kalmar
- Hur behöver lokalerna se ut för den produkt du förädlar/säljer?
- Behövs bygglov och går det att få investeringsstöd?
- Vad kräver livsmedelslagstiftningen för just din produkt?
- Vilka hälsofaror finns och hur hanterar man dem?
- Genomgång av egenkontroll för livsmedel!
Föreläsare:
- Henrik Karlsson, Byggrådgivare, Hushållningssällskapet Kalmar
- Tove Stenberg, Matkonsult, Hushållningssällskapet Jönköping
Anmälan:
till kursdelar eller hela kurspaketet senast den 3 januari till 0480-156 70 eller pernilla.sjogren@hushallningssallskapet.se
Pris:
700 kr/kurs eller 2000 kr för kurspaketet (ex. moms).
Läs mer om kursen i sin helhet här.