Matsommar

Plats Jämtland
Datum och tid 26 april

År 2020 kommer sommaren då alla Härjedalingar, Jämtar och besökare upplever, äter och handlar den lokala maten. Matsommar 2020 är ett fullspäckat schema från april till september där vi bjuder ut dig till mathantverkarna och bjuder in dig till utställningar, marknader & restauranger. I april släpps bilagan med allt spännande som händer! Välkommen till en sex månaders lång matfestival.

Inbjudan Matsommar 2020 (pdf)

VI SÖKER MATHANTVERK!
Jamtli och vi på Hushållningssällskapet vill visa upp mathantverket i Jämtland och Härjedalen för Jamtlis 200 000 besökare. Därför behöver vi din hjälp.
Har du direktförsäljning eller servering i sommar så får du vara med på en karta hos Jamtli. Den är en del av en utställning om mat på Jamtli som startar 26 april. Skicka 5-10 bilder till magnus.stafverfeldt@jamtli.com med ämnet ”MAT, -ditt företagsnamn-” senast 14 februari.

Vill du inte ta emot besökare men ändå få marknadsföring? Var med på kartan som publiceras i ett bilaga i 60 000 exemplar från Hushållningssällskapet i vår. Är du medlem i vårt Gille är det gratis och du får förtur även på Jamtlis karta. Maila Ida på ida.lindman@hushallningssallskapet.se

Är du intresserad av att samverka med oss?

Kontakta Ida Lindman 070-283 59 62 |  ida.lindman@hushallningssallskapet.se

Bakom bilagan står Hushållningssällskapet Jämtland med projektet Matkompetenscentrum Jämtland Härjedalen, ett samarbetsprojekt med Jamtli och Matakademien som är delfinansierat av EU:s jordbruksfond för landsbygdsutveckling.