Mat från bonden | Workshop: Nyfiken på förädling av livsmedel?

Plats Digitalt
Datum och tid 16 maj, 09.00-11.30
Arrangör Hushållningssällskapet genom projektet Mat från bonden

Välkommen till en workshop om förädling och produktutveckling som arrangeras av Hushållningssällskapet genom projekt ”Mat från bonden”.

Vi går bland annat igenom:

  • Hur du skapar ökad lönsamhet genom förädling
  • Olika branscher och vilka produkter du kan skapa av mejeri, grönsaker, kött etc.
  • Inspiration – vidareutveckling av livsmedelsprodukter
  • Regler kring förädling – vad som är bra att veta innan du börjar
  • Livsmedelssäkerhet

Workshopen riktar sig i första hand till småskaliga och blivande livsmedelsföretagare i Västerbotten som vill utveckla sina produkter. Aktiviteten är avgiftsfri.

Anmälan: Klicka här för att anmäla dig 

Frågor? kontakta projektledare Carolin Vallgren, carolin.vallgren@hushallningssallskapet.se | 070-333 56 31

Läs mer om projektet Mat från bonden

Aktiviteten anordnas inom projektet Mat från bonden som finansieras av landsbygdsprogrammet.