Webbinarium

Måltidsturism och hur man skapar attraktiva besöksmål

Lär dig mer om aktuella trender att dra nytta av, potentialen inom måltidsturism och konsten att attrahera både svenska och internationella resenärer. Ta del av Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling: Europa investerar i landsbygdsområdeninsikter och goda exempel och se dina möjligheter att kombinera måltidsturism med det svenska kulturarvet. 

Under denna föreläsning kommer du att få konkreta tips på hur hembygdsgårdar kan utnyttja sitt unika läge och sina resurser för att locka besökare genom att utveckla och erbjuda nya autentiska korsbefruktande helhetsupplevelser. Du kommer även att få träffa Anna och Maria från Alsens Hembygdsförening som ska berätta om hur de bjuder in olika personer till att driva caféverksamheten ett par veckor i taget under sommaren, och vad det konceptet gjort för deras förening.

Bianca Brandon Cox är konsult inom värdeskapande marknadskommunikation och hållbar affärsutveckling. Specialisering inom mat, dryck och besöksnäring. Föreläser om morgondagens medvetna resenärer, trender, produktutveckling och destinationsmarknadsföring.