Livsmedelsproducenter: Ekonomi och försäljning, samarbete ett vinnande koncept?

Plats Luleå
Datum och tid 11 maj, 18.00

Som livsmedelsproducent har du ett stort ansvar för att dina produkter håller en hög kvalitet och inte är skadliga för konsumenten. Därför omges all livsmedelsproduktion av ett omfattande regelverk. Du har också ett ansvar för ditt företag, för investeringar, marknadsföring och försäljning. Kanske har du också anställda, timanställda, heltidsanställda eller säsongsanställda. Du kanske ska investera eller kanske redan har gjort det? Allt detta kostar, hur räknar man för att få betalt för sin egen arbetstid? Egentligen handlar allt om att förbättra lönsamheten i ditt företag och att göra en långsiktigt hållbar affär av din idé.

Tid och plats: Måndag den 11 maj kl. 18.00, Köpmangatan 2, Luleå

Program
18.00 Kaffe och smörgås
Vad ska det kosta! Olika typer av företagsformer och värdet av ett gott samarbete, Mats Fabricius.

Avgift
Seminariet kostar 300 kr exkl. moms. Avgiften faktureras via Gröna Navet, fika ingår, glöm inte att meddela ev. specialkost.

Upplysningar och anmälan
Helene Skogqvist, tel. 0923-121 86 eller 070-343 42 54, e-post: helene.skogqvist@hushallningssallskapet.se

grona navet