Lantraser – från hage till mage del 4 Ull och skinn

Plats Örebro
Datum och tid 17 april, Heldag

Tillfälle 4 inriktning Ull och skinn. LÄRA GENOM ATT GÖRA

Workshop där deltagarna själva får prova på förädling av lantrasprodukter.

Datum: 17 april

Plats: Ateljé Norrgården, utanför Örebro. http://www.ostbiten.se/wp/atelje-norrgarden ”För oss är skinn och ull det vi tjänar pengar på. Köttet är en biprodukt”.

Vi jobbar praktiskt med både skinn och ull under dagen och diskuterar kvalitet, utvecklingsmöjligheter, försäljning, lönsamhet mm

Pris: 3 000 kr exkl. moms för hela kursen (5 tillfällen) eller 600 kr exkl. moms per kurstillfälle vid deltagande i enstaka kurser (1 200 kr för tillfälle 4). Kostnad för mat tillkommer. Begränsat antal platser, deltagare som följer hela kursserien kommer att ha förtur.

Anmälan till: Ylva Belin, Rådgivare Lantbruksdjur och ekonomi, HS Konsult AB, 021-17 77 25, 072-565 31 80, ylva.belin@hushallningssallskapet.se

Läs mer om kursserien här

Länkar till de andra tillfällena:

4 Lära genom att göra Kött och chark 24 april eller Mejeri 8 maj

5 Från idé till handling (Obs! Ändrat datum, från 15 maj till 22 maj) 15 maj