Vill du få bättre koll på dina pengar?

Plats Vreta Kloster
Datum och tid 17 november, 9-16
Arrangör Hushållningssällskapet Östergötland

Passa på att gå en snabbkurs i lantbruksekonomi hos oss!

Få tips på hur du bättre planerar ditt företags likviditet, ett högaktuellt ämne med tanke på prisutvecklingen på insatsvaror. På kursen går vi igenom hur man kan använda likviditetsbudgeten för att bättre hantera likviditetsproblem. Kan du betala gödningen nu? Eller kan du vänta? Kan du hantera en oförutsedd kostnad? Detta är frågor som en likviditetsbudget kan hjälpa till att ge ökad kunskap om.  Vi tar även upp budgetering som ett medel för att utveckla företaget. Under kursen hjälper vi dig igång i vår egen likviditetsbudget i Excel. Filen får du såklart behålla efter avslutad kurs, som vi hoppas kommer bli en naturlig del i ditt företag! Kursen vänder sig både till dig som är nystartare eller är aktiv lantbrukare.

Målet med kursen är att du som företagare ska:

  • ha kunskap om hur man budgeterar och varför
  • förstå dina förutsättningar att utveckla företaget
  • bättre kunna hantera finansiella svängningar och förändringar

Har du frågor om kursen är du välkommen att kontakta Louise Darius, 0708-290826.

Tillfällen

Vi kommer hålla ett kurstillfälle, den 17 november, på Vreta Kluster. Kursen pågår kl 9-16.

Avgifter

Kursen är finansierad inom landsbygdsprogrammet. Vi kommer att ta 500 kronor (ex moms) i deltagaravgift, där lunch och fika ingår.

Anmälan

Fyll i formuläret nedan, en anmälan per deltagare.

    Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn och personnummer. Syftet med en sådan behandling är för att kunna redovisa uppgifterna för Jordbruksverket för att få utbildningen subventionerad. Läs mer om vår personpolicy här. Vid evenemangen förekommer fotografering som kan komma att användas i framtida marknadsföring, samt för kommunicering på hemsida och i sociala medier. Kontakta personal på plats eller angiven kontaktperson innan evenemanget om du ej önskar vara med på bild.