Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten driver projektet Kompetenscentrum Mat i Norr som syftar till att öka förädlingen inom livsmedelsföretagandet. Projektet ska leda till innovativa produkter och ökad förädling, nya marknader och ökad omsättning för deltagande företag. För att lyckas med det bygger vi nu upp ett digitalt kompetenscentrum samt genomför ett antal kurser med fokus på livsmedelsförädling och marknadsutveckling. Kontakta vår matkonsulent Pelle Johansson för mer information om projektet.
I KURSEN INGÅR:
– Fördjupning om sensommarväxter och bär samt exkursion.
– Bevarandemetoder samt förädling och recept.
– Boktips och webbtips.
DATUM & PLATS: 22 augusti kl 10.00-16.30 Öjebyn Agro Park och 23 augusti kl 10.00-15.30 Samernas Utbildningscentrum i Jokkmokk
AVGIFT: Kostnadsfritt
ANMÄLAN: Pelle Johansson, 070-244 51 98 | pelle.johansson@hushallningssallskapet.se
Hushållningssällskapet följer Folkhälsomyndighetens senaste rekommendationer och aktiviteterna kommer genomföras på ett sådant sätt att vi undviker smittspridning av covid-19. Ändringar kan förekomma beroende på hur pandemin utvecklar sig.