Kurs Livsmedelshygien

Plats Skepparslöv, Kristianstad
Datum och tid 2 september, 13.30-17.00
Arrangör Hushållningssällskapet Skåne

Dags för uppdatering  i livsmedelshygien?

På denna repetitionsutbildning får du användbara kunskaper och inblick i vad som är viktigt att veta om livsmedelshygien och livsmedelslagstiftningen för att servera säker och god mat. Säker mat är ett gemensamt ansvar för alla som på något sätt hanterar eller serverar mat. Kunskap och motivation är bästa sättet att förebygga matförgiftningar. Kursen följer Livsmedelsverkets kursplan.

Hygienutbildningen riktas främst till kökspersonal i tillagningskök, cafépersonal, personal i mottagningskök med servering och olika mycket tillagning.

Välkommen på kurs onsdagen den 2 september kl. 13.30 – 17.00, Helgegården Skepparslöv Hitta hit»

På kursen tar vi bl.a. upp

  • Aktuella matförgiftningar
  • Biologiska, kemiska, fysikaliska och allergena faror
  • Livsmedelslagstiftningen
  • Branschriktlinjer
  • Smitta, smittkällor, personlig hygien
  • Kontrollpunkter och rutiner kopplat till egentillsyn
  • Kunskapstest

Vi bjuder på fika.

Kostnad 1150 kr exkl. moms per deltagare. Intyg på genomgången kurs ingår.

Välkommen!
Matkonsulterna Hushållningssällskapet Skåne

Anmälan

Anmälan är stängd. Har du frågor om kursen, kontakta  elisabet.svensson@hushallningssallskapet.se