Kompetenscentrum Mat i Norr | Workshop: Vad krävs vid försäljning i dagligvaruhandeln?

Plats Digitalt (Teams)
Datum och tid 3 februari, 09.00-16.00
Arrangör Hushållningssällskapet genom projektet Kompetenscentrum Mat i Norr

Vad gäller vid märkning av mat? Hur ska man tänka kring näringsdeklaration? Vilka krav, regler och lagar finns för dig som förädlar och vill sälja dina produkter i dagligvaruhandeln? Experten Per Nilsson från rådgivningsföretaget Profox berättar allt du behöver veta inför din lansering och ger dig konkreta verktyg som du kan använda i din verksamhet.

Workshopen är en heldagsaktivitet (exakt tid meddelas senare) och genomförs digitalt via Teams. Den kan ses i efterhand, men om du deltar finns möjlighet att ställa frågor om just din verksamhet.

Har du frågor?
Kontakta matkonsulent Pelle Johansson
pelle.johansson@hushallningssallskapet.se | 070-244 51 98.

Anmälan
Aktiviteten anordnas inom ramen för Hushållningssällskapets projekt Kompetenscentrum Mat i Norr och är kostnadsfri.