Koll på läget-träff

Plats Förslöv
Datum och tid 17 november, 17.30-20.30
Arrangör HIR Skåne i samarbete med LRF Båstad

 

Att hålla reda på alla de regler och föreskrifter som påverkar oss som lantbrukare är inte alltid så enkelt. Men det är viktigt. Dels för att vara säkra på att vi följer de lagar och regler som rör vår verksamhet och att vi inte riskerar onödiga sanktioner, samt undvika att bli otrevligt överraskade vid kontroll.

Vid mötet går vi igenom nyheter och det vi redan nu ser är på gång. Vi går också igenom sådant vi av erfarenhet vet kan vara svårt att uppfylla eller tolka och som vi därför bör tänka lite extra på. Det kommer att finnas möjlighet för allmän diskussion och i den mån det går kommer informationen anpassas till gruppens specifika behov. Det bjuds på kaffe och smörgås.

Se program och inbjudan»

Datum och plats

Onsdagen den 17 november kl. 17.30-20.30
Förslövs idrottsförenings lokal ”Kulan”, Idrottsvägen 4, 26971 Förslöv

Kontakt

Har du frågor kontakta Ulrika Nilsson, tel. 010-476 22 57
ulrika.nilsson@hushallningssallskapet.se

Anmälan

Anmäl dig senast den 17 november kl. 12 genom att fylla i dina uppgifter nedan. Klicka på Skicka för att slutföra din anmälan.
  • ÅÅMMDD-XXXX
    Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn, personnummer och kontaktuppgifter. Syftet med en sådan behandling är att kunna skicka uppdateringar och information om kursen, men lämnas även vidare till Länsstyrelsen och Jordbruksverket vid redovisning av aktiviteten. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta hirskane@hushallningssallskapet.se

 

Aktiviteten arrangeras av HIR Skåne och LRF Båstad.

   

 

      

Akti­viteten är del­finan­sierad med EU-medel via Länsstyrel­sen i Skåne.