Julmarknad på Jamtli

Plats Jamtli, Östersund
Datum och tid 2 december
Arrangör Hushållningssällskapet Jämtland och Jamtli

Välkommen till Julmarknad på Jamtli

I en traditionsrik miljö bland historiska gårdar från 1700-tal till tidigt 1900-tal väcks jullängtan till liv. Det är något särskilt med andra advent som årligen lockar var och varannan jämte, härjedaling och många långväga tillresta till Östersund. Under Julmarknad på Jamtli stöter du garanterat på vänner du inte träffat på mycket länge, varje år räknas drygt 22 000 besökare under tre intensiva dagar.

Allt som är mysigt med julen, hittar du på Julmarknad på Jamtli! Här finns de gamla fina husen, de hemproducerade varorna, mörkret, elden och snön. Det är stämningen som trollbinder – känslan kring en gammaldags marknadsplats där människor möts och trivs. Barnen kan julstöka och pyssla, träffa Jamtli-Tomten, åka hundspann, häst och släde och mycket mer. Dessutom har Jamtli ”Sveriges Julmuseum” många spännande utställningar och aktiviteter att erbjuda. I kombination med mat, underhållning och kvällsöppet blir julstämningen fulländad!

Öppettider

Fredag 2 december kl 14–20.
Lördag 3 december kl 11–18.
Söndag 4 december kl 11–17.

https://www.jamtli.com/evenemang/julmarknad/

Vill du vara utställare på marknaden?

Boka din plats direkt här (länk till bokamarknad.se).

Nya utställare anmäler sitt intresse till gertrud.olsson@hushallningssallskapet.se.

Hos Hushållningssällskapet ansvarar Gertrud Olsson för utställarna, telefon 070-305 08 74 eller via mail gertrud.olsson@hushallningssallskapet.se

Hos Jamtli är Anna-Lena Ståhl arrangemangsansvarig, telefon 063-15 01 38 eller via mail anna-lena.stahl@jamtli.com