Inspirationsresa till Småland

Datum och tid 7 februari, 08.00–20.30
Arrangör HS Konsult AB i samarbete med Länsstyrelsen i Örebro

Välkommen på en heldagsresa med buss. Temat för resan är – från utslagskött till gourmetstek – och riktar sig till producenter och kockar i Örebro län. 

Tid
Måndagen den 7 februari 2022. Avresa från Örebro 8.00. Åter till Örebro cirka 20.30. Tiden på bussen ägnas åt erfarenhetsutbyte. Till lunch serveras grillade hamburgare till självkostnadspris.

Anmälan
Senast 20 januari via https://bit.ly/3EpMzRz
Kursen bekostas av landsbygdsprogrammet. Utebliven deltagare faktureras 500:–. Du betalar endast för lunch och fika. Antalet platser är begränsat.

Resmål:
Wetterstaden Bryggeri, Hok
Åke Svensson och Mikael Abdellah hade en vision om att brygga öl med det lilla extra.
Hagshultskossorna, Skillingaryd
Sveriges första kopensionat. Genom att ta tillvara den pensionerade mjölkkon får vi ett gott och hållbart kött.
Ravelsmarks Gårdsbutik, Gränna
Förutom grönsaker säljs egenproducerat nötkött samt fläskkött och kyckling från närområdet.

Kontakt
AnnaKarin Landin, kostkonsult, Hushållningssällskapet
Åsa Lindin, Länsstyrelsen Örebro län