Vi välkomnar matkonsulten och inspiratören Andreas Malmgren från Hushållningssällskapet Skåne för att tillsammans med er skapa en buffé fylld med växtbaserade rätter – som går hem hos barn. Målet är att ni ska ta med er nya tankar och praktiska tips kring framtida matsedlar.
Upplägg
15.00 ses vi på Torsta Gårdsrestaurang för presentationsrunda och information om eftermiddagen.
Andreas berättar om svenskodlade proteingrödor och hur de kan användas.
Gemensam matlagning!
Vi äter och diskuterar utmaningar och lyckoämnen i yrkesrollen.
Avslutning 18.00
På plats är även Preethi Huczkowski från Offentlig gastronomi på Torsta samt Ida Lindman, Näringslivsutvecklare på Hushållningssällskapet Jämtland.
Plats: I köket på Torsta Gårdsrestaurang, Ösavägen 20
Datum och tid: Tisdag 8/10 Klockan 15–18
Kostnad: 1400 kr ex. moms
Anmälan (senast 26/9) 070-283 59 62 | ida.lindman@hushallningssallskapet.se
Inbjduan som pdf: Kurs i växtbaserad matlagning för kockar på förskolekooperativ