Innovation för Norrbottnisk Mat – digital marknadsföring

Plats Luleå (plats meddelas senare)
Datum och tid 22 mars, 09.00

Nu går innovationsarbetet för Norrbottnisk Mat vidare. Den här gången jobbar vi med en gemensamma strategier och plattformar för marknadsföring.

I samarbete med Ella Jonsson, processledare hos Mera Media, genomför vi nästa steg i arbetet med den gemensamma plattform som projektet ska leda till - digital marknadsföring i absolut toppklass.

Vi genomför följande programpunkter:

En kort genomgång av de parallella projekt som pågår under Nära Mat-paraplyet och planerna kring hur de ska kopplas samman.

En grundlig genomgång av Nära Mats nya kommunikationssatsning som ska innebära fler kunder och besökare till era respektive verksamheter. Ni kommer även att få möjlighet att komma med inspel och åsikter om satsningen för att den ska utvecklas enligt era behov.

En kurs i Google My Business, ett av de mest kraftfulla marknadsföringsverktygen just nu. Ni lär er att lägga upp ert företag, att presentera ert företag på rätt sätt samt hur ni använder My Business korrekt.

Specialistkompetens på digital marknadsföring. Joel Forsberg från Mera Media svarar på alla frågor ni har i ämnet och förklarar hur ni ska använda de olika verktyg som finns på marknaden.

Viktigt: Alla deltagare kommer att få en praktisk kurs samt en introduktion i Google My Business, så ta med egen dator. Det är också viktigt att deltagarna har ett Googlekonto, så om ni inte har ett sedan innan är det viktigt att ni registrerar det innan workshopen.

Program

08.45 Fika.

09.00 Information om projektet, övriga aktiviteter inom lokala livsmedelsstrategin samt framtida eventuella synergieffekter.

09.30 Hulda Wirsén, nyanställd chef för regionala livsmedelsstrategin, berättar om sina mål för verksamheten. Gemensam framtidsdiskussion.

10.00 Arbete med Nära Mats nya marknadsföringsplattform.

12.00 Lunch.

13.00 Digital marknadsföring – så syns du på Google My Business. Praktisk hjälp med att lägga upp din verksamhet på och använda dig av en av de viktigaste marknadsföringsplattformarna.

14.30 Digital marknadsföring – fördjupning. Joel Forsberg från Mera Media berättar om de olika plattformarnas fördelar, hur olika företag kan använda sig av dem för att sälja mer och svarar på era frågor.

16.00 Dagen slut.

Pris: 200 kronor exklusive moms per person. Lunch ingår.

Anmälan till: Veronica Landström, Hushållningssällskapet Norrbotten Västerbotten, 0920-24 41 81/073-968 14 39 eller e-post veronica.landstrom@hushallningssallskapet.se senast måndag 18 mars.

Inbjudan som PDF.