HIR Arbetsgivare – Ordning och reda med 5S-metoden

Plats Borgeby
Datum och tid 1 mars, 13;00-14;30
Arrangör HIR Skåne

Vill du ha mindre stress och mer fokus? Genom att arbeta med ditt ledarskap och att implementera Lean så får man bättre kommunikation, struktur, mer engagerad personal, mindre fel i verksamheten och en bättre överblick.

HIR arbetsgivare erbjuder under vintern 2022/23 följande digitala kurser inom temat leadarskap/lean:

  1. Att hålla effektiva möten på gröna företag
  2. Ledarskap – kick off inför säsongen
  3. Ledarskap för unga gröna företagare
  4. Ordning och reda med 5S-metoden

Ordning och reda – 5S Metoden

Ser verkstaden ut som ett bombnedslag? Är kvasten eller skiftnyckeln alltid borta? Varför är det så svårt att få alla att upprätthålla ordningen när ni städat? Hur kan man jobba med leanverktyget 5S?

Under kurspasset får du konkreta tips kring hur du lyckas skapa en effektiv arbetsstruktur och hålla bättre ordning.  5S står för Sortera, Strukturera, Städa, Standardisera och Skapa vana. Teoripassen varvas med gruppdiskussioner där deltagarnas erfarenheter ger ett mervärde. Kurspasset bygger på aktiv närvaro och gemensamt engagemang, allt för ett effektivt lärande och att du ska få ut så mycket som möjligt.

 

Kursledare

Sara Johnsson HIR Skåne, Agronom, Diplomerad Ledarskapspraktiker, Leancoach

Karin Håkansson HIR Skåne. Agronom, Gymnasielärare i naturbruk, Leancoach

 

Kostnad: 995 kr

Begränsat antal platser.

 

Skåne anmälan HIR Arbetsgivare - Ordning och reda med 5S-metoden

Anmäl dig senast den 5/2 genom att fylla i dina uppgifter nedan. Klicka på Skicka för att slutföra din anmälan.
  • ÅÅMMDD-XXXX
  • Gatuadress, postnr och postort
  • Vänligen fyll i antalet personer från ert företag.
    Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn, personnummer och kontaktuppgifter. Syftet med en sådan behandling är att kunna skicka uppdateringar och information om kursen, men lämnas även vidare till Länsstyrelsen och Jordbruksverket vid redovisning av aktiviteten. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta hirskane@hushallningssallskapet.se