HIR Arbetsgivare – Ledarskap för unga gröna företagare

Plats Borgeby
Datum och tid 10 februari, 13;00-15;30
Arrangör HIR Skåne

Vill du ha mindre stress och mer fokus? Genom att arbeta med ditt ledarskap och att implementera Lean så får man bättre kommunikation, struktur, mer engagerad personal, mindre fel i verksamheten och en bättre överblick.

HIR arbetsgivare erbjuder under vintern 2022/23 följande digitala kurser inom temat leadarskap/lean:

  1. Att hålla effektiva möten på gröna företag
  2. Ledarskap – kick off inför säsongen
  3. Ledarskap för unga gröna företagare
  4. Ordning och reda med 5S-metoden

Ledarskap för unga?

Varför blir arbetet inte gjort som du vill eftersom du alltid betraktas som barnet eller kompisen? Varför känns det svårt för dig att leda dina äldre medarbetare? Hur kan du som ung lägga nivån för kommunikationen och inte falla in i den jargong som kan råda? Hur förhåller du dig till att driva företag tillsammans med den äldre generationen? Varför får du inte igenom dina nya idéer?

Under kurspasset varvas teoripass med gruppdiskussioner kring praktiskt ledarskap – med temat unga gröna företagare. Kursen bygger på aktiv närvaro och gemensamt engagemang, allt för ett effektivt lärande och att du ska få ut så mycket som möjligt. Genom gruppdiskussioner kring vardagliga utmaningar kommer du få utbyta erfarenheter med andra deltagare och få inspiration och motivation med dig.

 

Kursledare

Sara Johnsson HIR Skåne, Agronom, Diplomerad Ledarskapspraktiker, Leancoach

Karin Håkansson HIR Skåne. Agronom, Gymnasielärare i naturbruk, Leancoach

 

Kostnad: 995 kr

Begränsat antal platser.

 

Skåne anmälan HIR Arbetsgivare – Ledarskap för unga gröna företagare

Anmäl dig senast den 1/2 genom att fylla i dina uppgifter nedan. Klicka på Skicka för att slutföra din anmälan.
  • ÅÅMMDD-XXXX
  • Gatuadress, postnr och postort
  • Vänligen fyll i antalet personer från ert företag.
    Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn, personnummer och kontaktuppgifter. Syftet med en sådan behandling är att kunna skicka uppdateringar och information om kursen, men lämnas även vidare till Länsstyrelsen och Jordbruksverket vid redovisning av aktiviteten. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta hirskane@hushallningssallskapet.se