Hands-On lokal mat!

Välkomna till ett möte mellan restaurang och lantbrukare!
Ett möte där producenter genom sig själva, bilder och prover visar restaurangerna vad som finns av den lokala maten!
I dagsläget är det önskvärt inte bara bland producenter och restauranger, utan kanske ännu mer hos konsumenten att veta och ha en relation till varifrån maten kommer. Det blir både roligare och viktigt att kunna härleda råvarorna, något att vara STOLT över!
Det här blir ett gyllene tillfälle att knyta kontakter och göra affärer.
Har ni funderingar och tankar kring det här så hör gärna av er till mig!
AnnaKarin Landin, matkonsult, Hushållningssällskapet, 070-329 17 90,
e-post: annakarin.landin@hushallningssallskapet.se
Tid: Måndagen den 20 mars 2017, kl. 15.00-18.00
Plats: Örebro Trädgårdshall AB, Skvadronvägen 3, Örebro
Anmälan: Så fort ni kan, dock senast den 13 mars till e-post: annakarin.landin@hushallningssallskapet.se
Business-to-business!
Hjärtligt välkomna!
AnnaKarin Landin
Hushållningssällskapet