Hallonproduktion

Plats Digital
Datum och tid 2 mars, 13:00-15:00
Arrangör HIR Skåne

Nu kan du vara med på en avancerad kurs i hallonproduktion. Som gästföreläsare har vi bjudit in Gondy Heijerman, rådgivare och forskare inom hallon och björnbär på holländska rådgivningsföretaget Delphy. Gondy är en av mycket få personer som jobbar med forskning inom dessa grödor. Även nybörjare på hallonodling i substrat har nytta av föredraget, men det är riktat mot de som har kunskap sedan tidigare.

 

Gondy kommer att hålla ett tankeväckande och inspirerande föredrag kring viktiga bitar att ha koll på i sin long cane-produktion. Odlingssystem, bevattning och gödning, sortkunskap, växtfysiologi och växtskydd är några av de godbitar som kommer täckas.

 

Tid och plats

Tisdag 2 mars kl 13-15. Vi rekommenderar att du ansluter en stund innan.

Föredraget hålls på engelska, som ett digitalt möte via Teams. Du behöver inga konton eller särskilda program, men hörlurar och mikrofon behövs för att kunna ställa frågor muntligen. Den som tidigare inte varit med på ett teamsmöte kan med fördel ansluta till testmöte måndag 1/3 kl 12.30-13 för att bekanta sig med tekniken.

 

Pris och anmälan

Pris 500 kr/företag. Vi önskar din anmälan senast fredag den 26e februari via mail till victoria.tonnberg@hush.se Du får möteslänk i samband med anmälan.

 

Kontakt

Bärrådgivare Victoria Tönnberg, victoria.tonnberg@hush.se, 0708-161085