Grundkurs i Livsmedelshygien, Storvik

Denna kurs riktar sig till dig som arbetar med mat; produktion/tillagning, distribuering, servering, försäljning mm. Som livsmedelsföretagare lyder du under livsmedelslagen och ansvarar för att den mat du producerar är säker för konsumentens hälsa. Ett sätt att säkerställa detta är att du och din personal har genomgått utbildning i livsmedelshygien.
Kursinnehåll:
· Lagstiftning och kontroll
· Egenkontroll och rutiner
· Matförgiftningar
· Faror, mikrobiologiska, kemiska, fysikaliska och allergena
· HACCP, faroanalys
· Kunskapsprov
Förkunskaper/Diplom: Inga förkunskaper krävs. Diplom utfärdas efter genomgången kurs.
Utbildningen hålls på tre orter, varje kurs omfattar 2 halvdagar:
Storvik, Magasinsgatan 25: ons. 9 mars och ons. 16 mars 2016 kl. 13.00-17.00
Västerås, Brunnby Gård: tors. 17 mars och tors. 24 mars 2016 kl. 13.00-17.00
Stockholm, Drottninggatan 95B: tors. 31 mars och tors. 7 april 2016 kl. 13.00-17.00
Avgift: 3000 kr exkl. moms. I avgiften ingår eftermiddagsfika båda dagarna.
Meddela vid anmälan om du har någon matallergi!
Anmälan senast 2 mars, till karin.bergkvist@hushallningssallskapet.se eller mobil: 0727-130700, anmälan är bindande.