Glyfosatfri växtföljd – FRAMFLYTTAD

Plats FRAMFLYTTAT
Datum och tid 20 januari, FRAMFLYTTAT
Arrangör Hushållningssällskapet Östergötland

Vi väljer att flytta fram kurstillfället och hälsar välkommen när nytt datum är beslutat. Du kan fortfarande anmäla ditt intresse så meddelar vi när kursen kommer hållas.

Evenemanget är en del i Hushållningssällskapets serie med kurser och evenemang på temat glyfosatfri odling. Det kommer anordnas ERFA-grupper och studiebesök på temat glyfosatfri odling. Håll utkik på vår hemsida och våra kanaler i sociala medier för mer information, eller lämna en intresseanmälan så skickar vi ut information via e-post när någon ny aktivitet är på gång. Kursen om glyfosatfri växtföljd handlar om hur man kan odla ettåriga grödor i en växtföljd utan att använda glyfosat. Glyfosat används idag t.ex. för bekämpning av rotogräs efter skörd och för bekämpning av spillsäd. Kursen tar upp såväl odlingsteknik som ekonomi för att ge en helhets bild över vilka effekter du som lantbrukare kan möta vid ett glyfosatförbud.

 

Har du frågor om evenemanget?

Du är välkommen att kontakta Madeleine Wiström via e-post eller tele 0708-29 08 27.

 

Fyll i dina uppgifter för att göra en intresseanmälan: 

  • Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn och e-postadress. Syftet med en sådan behandling är för att kunna återkoppla till dig om intressanta utbildningar på temat glyfosat. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Vid evenemangen förekommer fotografering som kan komma att användas i framtida marknadsföring, samt för kommunicering på hemsida och i sociala medier. Kontakta personal på plats eller angiven kontaktperson innan evenemanget om du ej önskar vara med på bild.