Från fält till foderbord – för nötköttsproducenter del 5

Plats Datorgatan 5 Huskvarna
Datum och tid 15 december, 18.30

Vid denna träff jobbar vi med verktyget Resurseffektivisering

Nu kör vi igång en kursserie där vi tar upp momenten som sker från jorden till ett färdigt foder på foderbordet till djuren. Kurserna har fokus på helheten inom dikor/ nötköttsproduktionen. Den vänder sig till dig med dikor/nötköttsproduktion och som har en del erfarenhet av produktionen men alla är givetvis välkomna!

Kursledare är Hanna Sjöholm, Andreas Svensson och Birgit Fag från Hushållningssällskapet. Alla träffarna sker på Hushållningssällskapets kontor i Huskvarna.

Vid denna träff jobbar vi med Jordbruksverkets verktyg Resurseffektivisering på gården. Inför denna träff får du instruktioner om vad du kan förbereda innan. Under kvällen resonerar vi om olika resultat och hur dom kan förbättras. Klimatsmart och resurssnålt går som väl är hand i hand, så också din ekonomi.

Var: Hushållningssällskapets kontor Datorgatan 5 Huskvarna

Kostnad: Kostnadsfritt Sista anmälningsdag:12 dec 2022 till Andreas Svensson 0708-29 09 71, andreas.svensson@hushallingssallskapet.se

eller 036-39 88 70 ,ann-christin.karlsson@hushallningssallskapet.se