Från fält till foderbord – för nötköttsproducenter del 2
Plats Datorgatan 5 Huskvarna
Datum och tid 10 november, 18.30

Vid detta tillfälle är Grovfodret i fokus!
Nu kör vi igång en kursserie där vi tar upp momenten som sker från jorden till ett färdigt foder på foderbordet till djuren. Kurserna har fokus på helheten inom dikor/ nötköttsproduktionen. Den vänder sig till dig med dikor/nötköttsproduktion och som har en del erfarenhet av produktionen men alla är givetvis välkomna!
Kursledare är Hanna Sjöholm, Andreas Svensson och Birgit Fag från Hushållningssällskapet. Alla träffarna sker på Hushållningssällskapets kontor i Huskvarna.
Vid detta tillfälle fokuserar vi på Grovfodret.
Hur gör jag för att lyckats med etableringen av vallen? Ska man ha en skyddsgröda och i så fall vilken? Vilka arter bör jag ha i insådd av vallen som passar till min produktion? Vad ska man tänka på för att få ett bra fodervärde?
Var: Hushållningssällskapets kontor i Huskvarna Kostnad: Kostnadsfritt
Sista anmälningsdag: 07 nov 2022 till Andreas Svensson 0708-29 09 71, andreas.svensson@hushallningssallskapet.se
- eller växeln 036-39 88 70, ann-christin.karlsson@hushallningssallskapet.se