Framtidsdagen på Lilla Böslid

Plats Lilla Böslid, Eldsberga
Datum och tid 25 januari, kl. 9-15
Arrangör Hushållningssällskapet Halland

Framtidsdagen på Lilla Böslid

Hur brukar vi jorden i framtiden?

Välkommen till en dag på Lilla Böslid fylld av nya intryck och ny kunskap. Avsätt dagen redan nu om du vill få inspiration till att utveckla ditt lantbruksföretag.

Programmet är inte klart än men det kommer handla om framtidens jordbruk: trendspaning, mellangrödor, klimat och energi.

 

Boka din plats!

Vid deltagande på Framtidsdagen 2023 på Lilla Böslid ingår fika och lunch till en kostnad på 550 kr per person, pris för medlemmar 480 kr. Fakturering av beloppet sker så fort du skickat in din anmälan. Din anmälan är klar när fakturan är betald.

Vill du anmäla en större grupp? Kontakta Sara Arvidsson, sara.arvidsson@hushallningssallskapet.se eller via telefon 035-465 25.

Anmäl dig senast den 11 januari.

 

Anmälan Framtidsdagen 25 januari

  • Som medlem får du rabatterat pris. Vill du bli medlem? Besök hushallningssallskapet.se/halland eller ring 035-465 00.
  • Ange namn och e-postadress för de personer som du vill anmäla.
  • Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn och kontaktuppgifter. Syftet med en sådan behandling är för att kunna skicka uppdateringar och information om Framtidsdagen. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du genom att kontakta Hushållningssällskapet Halland på 035-465 00.

 

Kontakt

Sara Arvidsson
E-post: sara.arvidsson@hushallningssallskapet.se
Telefon: 035-465-25