Framtiden på besök

Plats Lilla Böslid
Datum och tid 25 januari, 13:00-17:00
Arrangör Eldsbergabygdens företagsnätverk m. fl.

Alla företagare, stor och små, i centralort eller på landsbygden berörs av digitalisering, men hur hänger man med på tåget och vilka möjlighet finns det för ditt företag? Eldsberga Företagarnätverk och Arena Grön Tillväxt bjuder in till en temadag om digitalisering med mycket inspiration för er företagare.

Dagen inleds kl. 12.30 med en miniutställning där du som företagare är välkommen att synas om du vill.

Föreläsningarna börjar kl. 13.30 och avslutas vid 17-tiden. Därefter bjuds ni in till mingelkväll med lokal mat och baren är öppen.

Ebbas Café & Catering erbjuder affärslunch, till självkostnadspris, innan utställning och föreläsningar börjar. Boka er på 072-575 30 05.

När: 25 januari 2017

Tid: 12:30 – 17.00 med efterföljande måltid och mingel.

Plats: Lilla Böslid, Eldsberga.

Kostnad: Dagen är kostnadsfri, men vi fakturerar en administrativ avgift på 300 kronor exklusive moms om du inte anmäler förhinder eller ordnar en ersättare.

Mer information och anmälan: 035-465 00 eller infohalland@hushallningssallskapet.se

 

Föreläsarna

Hanna Moisander – berättar om hur digitaliseringen är en möjlighet för små och medelstora företag att hitta nya marknader.

Gabriella Hildebrand – driver tillsammans med sin syster Lotta textilföretaget HildaHilda som har tagit svenskdesignade textiler till Japan via webben och e-handel.

Elli Kello – som tillsammans med sin man Fred driver JFK Sweden, där de utnyttjar ett webbaserat e-learningsystem för de teoretiska delarna av utbildning.

Åsa Karlsson – som tillsammans med maken Per driver Slaktarkorv, har på rekordtid byggt ett stark varumärke, delvis genom en tydlig strategi i den digitala kommunikationen med konsumenterna.

 

Inbjudan 25 januari