Fossilfritt jordbruk 2030 – en rimlig möjlighet?

Plats Digitalt
Datum och tid 24 november, 9.00-12.00
Arrangör HIR Skåne

Färdplanen för en fossilfri lantbruksbransch anger målet att lantbruket ska vara 100% fossilfritt på drivmedel, torkning och värme till 2030 (Fossilfritt Sverige).

Tidigare i år släpptes utredningen om ett fossiloberoende jordbruk med flera förslag till åtgärder.

Under kursdagen får vi kunskap om utredningen samt fördjupning i de olika sätten att minska fossilberoendet i jordbruket. Vilka möjligheter och utmaningar finns det med en ökad användning av biodrivmedel och/eller bredare användning av eldrivna arbetsmaskiner?

Dagen riktar sig till dig som söker kunskap om att skapa ett mer fossiloberoende jordbruk.

Den 24 november kl. 9-12

Kursen genomförs digitalt och är kostnadsfri.

Detaljprogram kommer snart.

Kontakt

Har du frågor kontakta Fredrik Hallefält, HIR Skåne, tel. 010-476 22 27
fredrik.hallefalt@hushallningssallskapet.se

Anmälan

Anmäl dig senast den 22 november genom att fylla i dina uppgifter nedan. Begränsat antal platser. Klicka på Skicka för att slutföra din anmälan.
  • ÅÅMMDD-XXXX
  • Gatuadress, postnr och postort
    Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn, personnummer och kontaktuppgifter. Syftet med en sådan behandling är att kunna skicka uppdateringar och information om kursen, men lämnas även vidare till Länsstyrelsen och Jordbruksverket vid redovisning av aktiviteten. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta hirskane@hushallningssallskapet.se


Aktiviteten är delfinansierad med EU-medel via Länsstyrelsen i Skåne.