Företagsbesök till Franzéns Charkuterier – INSTÄLLT!

Plats Örsundsbro
Datum och tid 20 november, 14.00-16.00

Från gammalt svinhus till ny förädlingslokal.

Följ med på företagsbesök till Franzéns Charkuterier. Kristofer Franzén förädlar kött från linderödsgrisar till exklusiva charkprodukter och säljer till restauranger och privatkunder. 2013 byggde han en ny livsmedelslokal på gården för att utveckla sin verksamhet. Under besöket visar och berättar Kristofer om hela resan från idé till funktionell lokal. Medverkan av rådgivare från Hushållningssällskapet inom bygg och ekonomi.

Tid:           Måndagen 20 november 2017, kl. 14-16.

Plats:         Franzéns Charkuterier, Örsundsbro. Vägbeskrivning: www.franzenscharkuterier.se

Anmälan:   Senast 14 november till HS Konsults växel, tel. 018-56 04 00.

Pris:          Kostnadsfritt för AL-medlemmar, övriga 300 kr som betalas med kort på plats.