Fältvandring Mälby

Plats Mälby, Enköping
Datum och tid 14 september, 14.00–17.00
Arrangör HS Konsult AB i samarbete med Länsstyrelsen Västmanland

Välkomna till en eftermiddag hos Per Johansson på Mälby trädgård ca en mil norr om Enköping.

Per odlar en dryg hektar med blandade grönsaker. Efter många år med större arealer och försäljning på bondens marknad och restauranger satsar Per nu i första hand på den egna gårdsbutiken. Den här gången kommer vi att fokusera lite extra på växtföljdens påverkan på mullhalten och jordburna skadegörare såsom klumprotsjuka och nematoder.

Speciellt inbjuden är Ann-Charlotte Wallenhammar som har forskat på klumprotsjuka och nematoder i många år.

Per fixar något enkelt fika, kaffe/te och kaka för 30 kr. Betalas på plats, Swish eller kontant.

Länk till anmälan. Anmäl er gärna så snart som möjligt, senast söndagen den 12 september. Man får tyvärr ingen bekräftelse på anmälan men jag skickar ett mail till er som anmält er senast den 12 sept. Om ni vill testa anmäla er i sista minuten så skicka ett sms till mig.

https://forms.office.com/r/sWf5ffS3Qa

 

Vägbeskrivning:

https://goo.gl/maps/ZTKHzwhpeiFoydF59

Fältvandringen genomförs på uppdrag av Länsstyrelsen i Västmanland och finansieras via Greppa Näringen. Deltagare från Västmanland har förtur.

Hör av er till mig om ni har några frågor! Ylva Andersson, 018-56 04 39, 073-336 76 69 ylva.andersson@hushallningssallskapet.se

 

Kom ihåg att fortfarande tänka på risken för smittspridning. Vi kommer att vara max 15 personer och håller lite avstånd till varandra. Stanna hemma om du har några symtom på Covid.

 

            

___________