Exklusivt frukostseminarie om rödsotvirus i höstkorn – endast paketkunder HIR Skåne

Plats Digital
Datum och tid 12 april, 08,30-09,30
Arrangör HIR Skåne

Eftersom vi ser misstänkt rödsotvirus uppträda i en hel del fält med höstkorn bjuder vi in till ett digitalt frukostseminarie måndagen den 12 april kl. 8.30-9.30 på Teams. Vi redogör aktuell lägesinformation och tittar på erfarenheter från 2015 då vi hade omfattande skador i hela Skåne. Vad blir det av ett skadat fält och hur ska man hantera det? Skall fältet sås om eller stå kvar? När är det manganbrist och när är det troligen rödsotvirus?

 

Odlar du höstkorn och är paketkund hos HIR Skåne?  – anmäl dig till seminariet nedan!

Teams-länk skickas ut på morgonen innan mötet.

 

Mejla gärna bilder på ditt höstkorn. Skicka bilerna till daniel.finnfors@hushallningssallskapet.se senast lördag och ange sådatum, sort samt ev. datum för insektsbehandling i höstas.

 

Skåne Anmälan - Rödsotseminarie 12 april

Anmäl dig senast den 11 april genom att fylla i dina uppgifter nedan. Klicka på Skicka för att slutföra din anmälan.
  • ÅÅMMDD-XXXX
    Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn, personnummer och kontaktuppgifter. Syftet med en sådan behandling är att kunna skicka uppdateringar och information om kursen, men lämnas även vidare till Länsstyrelsen och Jordbruksverket vid redovisning av aktiviteten. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta hirskane@hushallningssallskapet.se