Ekologisk nötköttsproduktion, 2 träffar

Plats Helgegården, Skepparslöv. Träff 1 av 2.
Datum och tid 30 november, 18.30 -21.30
Arrangör HIR Skåne

Ur programmet: Marknaden för ekologiska livsmedel, vad är ekologisk produktion? skillnad mellan ekologisk och konventionell nötköttsproduktion, regelverk- stöd för ekologisk produktion, hur ställer man om sin produktion till ekologisk? produktionssystem och byggnader, foder- och betesbehov, att producera ekologiskt vallfoder och ekonomiAnmäl dig genom att fylla i formuläret nedan senast den 28 november. Kursavgift 300 kr. per träff inkl. fika.  Kursavgift faktureras.
Träff 1 den 30 nov, träff 2 den 14 dec.

Frågor? Kontakta Ingela Löfquist, tel. 0708-94 53 51, e-post: ingela.lofquist@hushallningssallskapet.se

Välkommen!

Ekologisk nötköttsproduktion, 2 träffar

  • ÅÅMMDD-XXXX
  • Adress inkl. postnummer och ort. Inför kursen skickas deltagarlista ut till alla deltagare med namn, postort och telefonnummer alternativt e-postadress. Detta för att underlätta samåkning till kursen.

Logotyp Lst Skåne  Logotyp_EU
Aktiviteten är delfinansierad med EU-medel via Länsstyrelsen i Skåne