Ekologisk nötköttsproduktion, 2 träffar
Plats Helgegården, Skepparslöv. Träff 1 av 2.
Datum och tid 30 november, 18.30 -21.30

Ur programmet: Marknaden för ekologiska livsmedel, vad är ekologisk produktion? skillnad mellan ekologisk och konventionell nötköttsproduktion, regelverk- stöd för ekologisk produktion, hur ställer man om sin produktion till ekologisk? produktionssystem och byggnader, foder- och betesbehov, att producera ekologiskt vallfoder och ekonomi. Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan senast den 28 november. Kursavgift 300 kr. per träff inkl. fika. Kursavgift faktureras.
Träff 1 den 30 nov, träff 2 den 14 dec.
Frågor? Kontakta Ingela Löfquist, tel. 0708-94 53 51, e-post: ingela.lofquist@hushallningssallskapet.se
Välkommen!
Aktiviteten är delfinansierad med EU-medel via Länsstyrelsen i Skåne