Ekologisk nötköttproduktion
Plats Skepparslöv, Kristianstad
Datum och tid 18 januari, 18.30-21.30

Välkommen till en kurs i två delar om ekologisk nötköttsproduktion.
Den 18 januari och 1 februari kl. 18.30-21.30
Helgegården, Skepparslöv Hitta hit
Program Träff 1
- Marknaden idag för ekologiska livsmedel
- Vad är ekologisk produktion?
- Skillnad mellan ekologisk och konventionell nötköttsproduktion
- Regelverk- stöd för ekologisk produktion
- Hur ställer man om sin produktion till ekologisk?
Program Träff 2
- Produktionssystem och byggnader
- Foder- och betesbehov
- Att producera ekologiskt vallfoder
- Djurhälsa
- Ekonomi
Kursavgift 300 kr per träff inklusive fika. Kursavgiften faktureras.
Anmälan och information
Anmäl dig till kursen senast den 15 januari till Ingela Löfquist tel. 010-476 22 31 eller ingela.lofquist@hushallningssallskapet.se
Har du frågor om kursen kontakta Ingela.
Aktiviteten delfinansieras med EU-medel via Länsstyrelsen i Skåne.