Ekologisk nötköttproduktion

Plats Skepparslöv, Kristianstad
Datum och tid 18 januari, 18.30-21.30
Arrangör HIR Skåne

 

Välkommen till en kurs i två delar om ekologisk nötköttsproduktion.

Den 18 januari och 1 februari kl. 18.30-21.30 
Helgegården, Skepparslöv Hitta hit 

Program Träff 1

  • Marknaden idag för ekologiska livsmedel
  • Vad är ekologisk produktion?
  • Skillnad mellan ekologisk och konventionell nötköttsproduktion
  • Regelverk- stöd för ekologisk produktion
  • Hur ställer man om sin produktion till ekologisk?

Program Träff 2

  • Produktionssystem och byggnader
  • Foder- och betesbehov
  • Att producera ekologiskt vallfoder
  • Djurhälsa
  • Ekonomi

Kursavgift 300 kr per träff inklusive fika. Kursavgiften faktureras.

Anmälan och information

Anmäl dig till kursen senast den 15 januari till Ingela Löfquist tel. 010-476 22 31 eller ingela.lofquist@hushallningssallskapet.se

Har du frågor om kursen kontakta Ingela.

Aktiviteten delfinansieras med EU-medel via Länsstyrelsen i Skåne.