Optimera värdet av ditt digitala verktyg

Plats Digitalt
Datum och tid 25 november, 9.00-12.00
Arrangör HIR Skåne

Har du investerat i ett nytt digitalt verktyg, lärt dig föra logg men vet inte riktigt vad du ska göra sen? Då är det dags för vidareutbildning!

Nu håller våra rådgivare kurs för dig som vill vässa dina digitala kunskaper och få större förståelse för hur du optimerar värdet av din loggmaster, JD-link, Valtra Connect eller Fendt Connect. Upplägget är likt en erfa-kurs då deltagarna får dela med sig av sina erfarenheter.

Växtodlingsrådgivaren, och digitala coachen, Hilding Tornerhjelm och energirådgivaren Fredrik Hallefält kommer delge sina erfarenheter från sin rådgivning utifrån den data som tekniken samlar ihop. Du kommer även att få höra ekonomirådgivare Axel Lundberg beskriva vikten av bra ingångsvärden för att skapa tydliga ekonomiska analyser.

Dra nytta av ditt digitala verktyg och börja spara energi och tid!

Dagen riktar sig till dig som redan har investerat i tekniken och som loggar bränsle, tid mm.

Den 25 november kl. 9-12

Kursen genomförs digitalt och är kostnadsfri.

Detaljprogram kommer snart

Kontakt

Har du frågor kontakta Fredrik Hallefält, HIR Skåne, tel. 010-476 22 27
fredrik.hallefalt@hushallningssallskapet.se

Anmälan

Anmäl dig senast den 23 november genom att fylla i dina uppgifter nedan. Klicka på Skicka för att slutföra din anmälan.
  • ÅÅMMDD-XXXX
  • Gatuadress, postnr och postort
    Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn, personnummer och kontaktuppgifter. Syftet med en sådan behandling är att kunna skicka uppdateringar och information om kursen, men lämnas även vidare till Länsstyrelsen och Jordbruksverket vid redovisning av aktiviteten. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta hirskane@hushallningssallskapet.se


Aktiviteten är delfinansierad med EU-medel via Länsstyrelsen i Skåne.