Digital workshopserie: Vilda och odlade växter i norr – Skogens växtskafferi

Plats Digitalt
Datum och tid 2 mars, 12.10-13.00
Arrangör Hushållningssällskapet genom projektet Kompetenscentrum Mat i Norr i samarbete med RISE

Välkommen till en serie digitala workshops om norra Sveriges möjligheter kring vilda och odlade växter. Samtliga träffar genomförs lunchtid och är kostnadsfria. Anmälan är öppen för alla med intresse. Första tillfället den 2 mars handlar om Skogens växtskafferi.

Är du nyfiken på vilka ätbara växtligheter vår nordliga skog har att erbjuda, utöver bär och svamp? Vad kan man plocka och vad bör man veta för att användningen av skogens råvaror ska vara hållbar? Vad kan man skapa av dessa råvaror och hur kan man bygga ett hållbart företag på skogens växtskafferi?

Välkommen på detta lunchseminarium med matinnovatör Lena Engelmark Embertsén. Lena driver sedan 2011 Högtorp gård, där hon skapar välsmakande kvalitetsprodukter ur naturens skafferi, med hållbarhet i fokus.

Detta är en aktivitet i projekt Kompetenscentrum mat i norr. I den här pdf:en hittar du alla tillfällen i serien: HSBDAC_Workshopserie Vilda och odlade växter i norr_Kompetenscentrum mat i norr_2023

Anmälan

Du kan anmäla dig till en eller flera träffar via formuläret nedan. Möteslänk skickas ut några dagar innan dina valda seminarium.

Till anmälan

Har du frågor?
Välkommen att kontakta Carolin Vallgren, Matkonsult Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten: Telefon 070-333 56 31 | E-post carolin.vallgren@hushallningssallskapet.se