Hur odlar man jordgubbar och hallon i norra Sverige? Och andra, lite mer udda bär såsom blåbärstry, aronia, åkerbär och havtorn? Ann-Kristin Isaksson på Hushållningssällskapet delar med sig av sina kunskaper om bland annat lämpliga sorter, odlingstekniker, näring, växtskydd och marknad. Välkommen!
Detta är en aktivitet i projekt Kompetenscentrum mat i norr i samarbete med RISE.
I den här pdf:en hittar du alla tillfällen i serien: HSBDAC_Workshopserie Vilda och odlade växter i norr_Kompetenscentrum mat i norr_2023
Anmälan
Anmälan senast 23 april. Du kan anmäla dig till en eller flera träffar via formuläret nedan. Möteslänk skickas ut några dagar innan dina valda seminarium.
Har du frågor?
Välkommen att kontakta Pelle Johansson, Matkonsult Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten: Telefon 070-244 51 98 | E-post pelle.johansson@hushallningssallskapet.se