Digital workshopserie: Vilda och odlade växter i norr – Bärförädling

Plats Digitalt
Datum och tid 29 mars, 12.10-13.00
Arrangör Hushållningssällskapet genom projektet Kompetenscentrum Mat i Norr i samarbete med RISE

Välkommen till en serie digitala workshops om norra Sveriges möjligheter kring vilda och odlade växter. Samtliga träffar genomförs lunchtid och är kostnadsfria. Anmälan är öppen för alla med intresse. Den här träffen handlar om bärförädling.

Är du nyfiken på olika metoder för att förädla bär och idéer på vad du kan skapa av bär? Kanske du även funderar på att komma i gång som småskalig företagare för att tillverka produkter av bär och vill veta mer om hur du börjar? Välkommen till denna lunchträff som leds av Catrin Heikefelt, branschansvarig för bär-, frukt- och grönsaksförädling på mathantverkscentrat Eldrimner.

Detta är en aktivitet i projekt Kompetenscentrum mat i norr i samarbete med RISE.
I den här pdf:en hittar du alla tillfällen i serien: HSBDAC_Workshopserie Vilda och odlade växter i norr_Kompetenscentrum mat i norr_2023

Anmälan

Anmälan senast 27 mars. Du kan anmäla dig till en eller flera träffar via formuläret nedan. Möteslänk skickas ut några dagar innan dina valda seminarium.

Till anmälan

Har du frågor?
Välkommen att kontakta Pelle Johansson, Matkonsult Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten: Telefon 070-244 51 98 | E-post pelle.johansson@hushallningssallskapet.se