Digital workshopserie: Vilda och odlade växter i norr – Agroforestry och skogsträdgårdsodling

Plats Digitalt
Datum och tid 14 mars, 12.10-13.00
Arrangör Hushållningssällskapet genom projektet Kompetenscentrum Mat i Norr i samarbete med RISE

Välkommen till en serie digitala workshops om norra Sveriges möjligheter kring vilda och odlade växter. Samtliga träffar genomförs lunchtid och är kostnadsfria. Anmälan är öppen för alla med intresse. I den här träffen har du möjlighet att lära dig mer om skogsträdsgårdsodling och agroforestry; odlingssystem där träd, buskar och andra perenna växter ingår i en planerad samplantering och ger hög biologisk mångfald.

Vill du veta mer om vad agroforestry och skogsträdgårdsodling är och hur man kan förhålla sig till det i de nordligare delarna av vårt land så är du välkommen till denna lunchträff med Sofia Martinell-Funch, rådgivare på Agroforestry Sverige, och Annevi Sjöberg, författare, odlare och lärare inom skogsträdgårdsodling.

Detta är en aktivitet i projekt Kompetenscentrum mat i norr i samarbete med RISE.
I den här pdf:en hittar du alla tillfällen i serien: HSBDAC_Workshopserie Vilda och odlade växter i norr_Kompetenscentrum mat i norr_2023

Anmälan

Anmälan senast 12 mars. Du kan anmäla dig till en eller flera träffar via formuläret nedan. Möteslänk skickas ut några dagar innan dina valda seminarium.

Till anmälan

Har du frågor?
Välkommen att kontakta Carolin Vallgren, Matkonsult Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten: Telefon 070-333 56 31 | E-post carolin.vallgren@hushallningssallskapet.se