Digital sprutjournal i Näsgård Mobile/Datalogisk – Munka Ljungby

Plats Munka Ljungby
Datum och tid 22 mars, 13.00-16.00
Arrangör HIR Skåne & Datalogisk

Vänta inte med att journalföra dina fältåtgärder. Gör det direkt i din digitala sprutjournal. Det gäller även alla andra åtgärder som t. ex utsäde och gödselkörningar. Har du registrerat allt du har gjort på fälten kan du även känna en trygghet inför kontroller. I Näsgård Mobile kan du även få en koll på att du har följt användarvillkoren för allt växtskydd du har använt under året.

 

Med Näsgård Mobile är alla registreringar alltid säkerhetskopierade och tillgängliga från telefonen, surfplattan och datorn. Alla planerade insatser under året går att lägga in i förväg, vilket sparar tid. Har du anställd personal är det ett ovärderligt verktyg för att kvalitetssäkra alla åtgärder som görs i fält.

HIR Skåne och Datalogisk/Näsgård bjuder in dig på kurs för att komma i gång med din digitala sprutjournalen. Kursen är både riktad till dig som redan använder Näsgård Mobile eller är intresserade av att komma i gång. Ta med din surfplatta eller dator till kursen.

 

Plats: Toarps Byaväg 80, Munka Ljungby

Anmäl dig senast två dagar innan kursen startar.

Kurserna är helt gratis.

 

Max 30 deltagare per kurstillfälle.

 

HIR Skåne bjuder på kaffe

Frågor om kurserna – kontakta Anders Adholm

Kursledare – Per-Olof Klang, Datalogisk 

 

Välkommen!

 

Skåne Anmälan - Digital sprutjournal 22 mars 2023

Anmäl dig senast den 20 mars genom att fylla i dina uppgifter nedan. Klicka på Skicka för att slutföra din anmälan.
  • Gatuadress, postnr och postort
    Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn, personnummer och kontaktuppgifter. Syftet med en sådan behandling är att kunna skicka uppdateringar och information om kursen, men lämnas även vidare till Länsstyrelsen och Jordbruksverket vid redovisning av aktiviteten. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta hirskane@hushallningssallskapet.se