Digital sprutjournal i Näsgård Mobile/Datalogisk, Borgeby

Plats Borgeby, Gula Villan
Datum och tid 7 december, 9:00-12:00
Arrangör HIR Skåne

Vänta inte med att journalföra dina fältåtgärder. Gör det direkt i din digitala sprutjournal. Det gäller även alla andra åtgärder som t. ex utsäde och gödselkörningar. Har du registrerat allt du har gjort på fälten kan du även känna en trygghet inför kontroller. I Näsgård Mobile kan du även få en koll på att du har följt användarvillkoren för allt växtskydd du har använt under året.

 

Med Näsgård Mobile är alla registreringar alltid säkerhetskopierade och tillgängliga från telefonen, surfplattan och datorn. Alla planerade insatser under året går att lägga in i förväg, vilket sparar tid. Har du anställd personal är det ett ovärderligt verktyg för att kvalitetssäkra alla åtgärder som görs i fält.

Steget till att ekonomisk utvärdera växtodlingen är kort om du har gjort alla fältregistreringar. Det som återstår är att fylla på med priser på insatsvaror samt avkastningar. Därefter har du gjort allt som behövs för att delta HIR Skånes TB-Analys för ekonomiska utvärdering och jämförelser mellan olika gårdar och grödor. Se Växtodlingsbrev från 2022-11-08.

 

HIR Skåne och Datalogisk/Näsgård bjuder in dig på kurs för att komma i gång med din digitala sprutjournalen. Kursen är både riktad till dig som redan använder Näsgård Mobile eller är intresserade av att komma i gång. Ta med din surfplatta eller dator till kursen. Det kommer även att presenteras en del nyheter i Näsgård Mobile.

 

Kursledare: Per-Olof Klang, Datalogisk, per-olof.klang@datalogisk.se

Kurserna är helt gratis. Max 30 deltagare per kurstillfälle.

 

 

HIR Skåne bjuder på kaffe och bulle kl. 9:00. Kurserna startar kl 9:15.

Frågor om kurserna, e-posta anders.adholm@hushallningssallskapet.se

 

 

Välkommen!

 

KURSEN ÄR FULLSATT

 

 

Vi planerar även att genomföra kurser i DataVäxt Mobil lite senare i december. Håll utkik efter de kurserna.