BRANSCHTRÄFF Matkompetenscentrum

Plats Jamtli
Datum och tid 7 oktober, 15.30

Höstens stora samling för dig som har företag inom mat i Härjedalen och Jämtland!

En eftermiddag som startar med ett matsvep om hur småskaliga producenter organiserar sig- ’hur ser det ut i resten av landet’ där du sedan får välja på miniföredrag om marknadsföring, säljteknik eller expansion. Om du funderar på att vara med på Julmarknaden på jamtli pratar vår julmarknadsexpert om hur du kan klä dig tidsenligt!

Här hittar du hela programmet (pdf)

Branschträff Matkompetenscentrum på facebook

Efter föredragen ser vi fram emot middag och AFTER FJÖS.

Vi håller till på Jamtli och ses på caféet 15.30. Håll utkik, snart släpps körschemat! Vi har bara 60 platser så se till att anmäla dig i tid.

⛔️ERBJUDANDE⛔️
Under dagen på branschträffen kan du boka in ett inledande samtal för att få rådgivning inom marknadsföring, sälj, produktutveckling, sociala medier och mycket mer. Rådgivningen är kraftigt subventionerad och du som kund betalar 30% medan EU betalar 70%, krångelfritt. Ring 070-283 59 62 för att veta mer samt boka samtal eller grupprådgivning.

Kostnad 200 kr inklusive mat (dryck betalas själv). Anmäl dig till ida.lindman@hushallningssallskapet.se

Görs i projektet Matkompetenscentrum Jämtland Härjedalen som delfinansieras av EUs jordbruksfond för landsbygdsutveckling och drivs av Hushållningssällskapet i Jämtlands län tillsammans med Matakademien och Jamtli. Syftet med projektet är att skapa fler matupplevelser i länet bland annat genom utbildning och erfarenhetsutbyte.

På plats finns även leaderprojektet Reko Jämt Här som är finansierat av EUs landsbygdsutvecklingsfond för jordbruksutveckling. Grönt Center i Ås, som även det är ett leaderprojekt, kommer titta utåt och visa oss vad som händer i resten av Sverige på matfronten.