Borgeby Fältdagar 24-25 juni 2015

Plats Borgeby, Skåne
Datum och tid 24 juni, 9:00 - 19:00

Borgeby Fältdagar startade 1999 och är idag den naturliga mötesplatsen för den professionella lantbrukaren. Varje år möts över 350 svenska och internationella utställare och uppåt 20 000 besökare från norra Europa under två dagar sista veckan i juni.

Lantbruksmässan i fält erbjuder en lyckad och unik kombination av demoodlingar, Gropen, företag och experter, praktiska maskindemonstrationer och givande seminarier. Den har blivit en viktig mötesplats som förmedlar kunskap och framåtanda inom lantbruk. Här kan du testköra direkt hos utställarna och prova på ny teknik, skapa nya kontakter och göra lyckade affärer. På Borgeby Fältdagar träffas de som har lantbruk som främsta intresse och sysselsättning. Det är en riktig fackmässa.

Nytt tema varje år

Vi samlar experter och utställare till ett nytt tema varje år, till exempel tema om växtskydd, energi eller mark/bördighet. Tanken är att det ska ge fördjupad kunskap inom någon del av lantbruksbranschen. Olika temaaktiviteter  och kunskapstorg gör att det alltid finns extra mycket nytt att ta del av på Borgeby Fältdagar.

2015 är temat entreprenörskap inom lantbruket. Det kan handla om allt från produktutveckling och vidareförädling till innovationer och företagsledning.  Vilka utvecklingsmöjligheter finns hos lantbruksföretagen?

Läs mer på www.borgebyfaltdagar.se