Bioblitz längs Trönningeån

Plats Stjärnarp
Datum och tid 28 maj, 07.00-15.00
Arrangör Hushållningssällskapet Halland

Hur många arter kan man se under en vårdag i och omkring Trönningeån? Det ska vi ta reda på den 28 maj. Kom och hjälp till!

Vi upprättar en sambandscentral i Stjärnarp där vi bjuder på fika och lunch. Dit är man också välkommen om man bara vill testa på håvning efter småkryp i vattnet eller försöka fånga vuxna trollsländor. Eller kanske leta efter grodyngel i groddammarna. Eller titta på film från våra viltkameror. Passar barnfamiljer!

Vill du vara med och inventera arter kan du själv välja ut ett delområde och/eller organismgrupp du vill fokusera på, eller komma till Stjärnarp och få tips på områden som saknar inventerare. Alla arter är intressanta!

Kartan visar aktuellt område, från Trönninge ängar i sydväst till Knorrasjön i nordost. Röd stjärna markerar sambandscentralen där man kan lunch- och fikapausa och rapportera in observerade arter. Den är bemannad mellan 07.00-15.00

Vi bjuder på fika och lunch för alla som anmält sig!

 

Anmälan - Bioblitz Trönningeån

  • Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn och kontaktuppgifter. Syftet med en sådan behandling är för att kunna skicka uppdateringar och information om träffen. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du genom att kontakta Hushållningssällskapet Halland på 035-465 00.