Årsmöte Olands Hushållningssällskap

Plats Alunda
Datum och tid 25 februari, 19.00

Medlemmar i Olands Hushållningssällskap kallas till Årsmöte

Tid: Måndagen den 25 februari 2019, kl 19.00

Plats: Fd Prästgården i Alunda, Prästgårdsvägen 14

Program

  • Vi inleder med att äta en god buffé från Martins Mat. Serveras till ett reducerat pris på 100 kronor.
  • Vår lokala företagare Martin kommer att berätta om sin verksamhet som utöver catering även omfattar försäljning av egenproducerade fårprodukter och mottagning av kött för rökning. Kanske får vi även till oss några lämpliga mattips. Anmälan till Margareta senast den 17 februari, tel 070-398 43 48.
  • Sedvanliga årsmötesförhandlingar.

Vägbeskrivning: Väg 288 till avtagsväg vid Alunda kyrka. Efter kyrkan avtagsväg till höger, Prästgårdsvägen, efter ca 100 meter anslutningsväg vänster mot Prästgården. Marschaller vid infarten.

Välkomna till ett årsmöte med intressant innehåll!

Styrelsen

Som medlem i Hushållningssällskapet är du årsmötets mest betydelsefulla person. Kom och ge dina synpunkter och lämna förslag på aktiviteter. Ett särskilt välkommen till er som är nya medlemmar!

Hästkväll Intresseanmälan

Den 24 april inbjuder vi Stina From från Individhälsan att hålla en föreläsning om hållbarhet och balans i ridningen för alla inriktningar inom ridsporten. Här kommer att behandlas frågor rörande ryttarens kroppsställning mm. Stina jobbar med anpassade behandlingar och livsstilsrådgivning för ryttare. Vi kollar foderstat och behandlar hästarna med alla möjliga metoder. Men för att komma vidare behöver vi även se över våra egna kroppar.

För deltagare som inte tillhör medlemsfamiljer uttas en avgift på 100 kr inkl kaffe.

Intresseanmälan till Margareta senast den 25 februari, tel 070 398 43 48.

Hjärtligt välkomna!